Sinds kort zijn wij in staat om producten te koelen of in te vriezen op onze eigen opslaglocatie. Dit was slechts mogelijk nadat de bevestiging hadden gekregen van een aantal donaties. Vol trots presenteren wij dan ook onze nieuwste aanwinst!

Van zowel het Rabobank Rijnstreek Fonds als Voedselbanken Nederland ontvingen wij een bijdrage van € 9.500,- aangevuld met een bedrag van € 800,- van PKN Koudekerk-Hazerswoude uit hun goede doelenactie.

Het Rabobank Rijnstreek Fonds wil bijdragen aan een vitale leefomgeving en een duurzame economische ontwikkeling van het Groene Hart binnen een viertal speerpunten, waaronder voedselvraagstukken. Hiervoor verstrekt zij – zonder enige vorm van tegenprestatie – tal van financiële bijdragen.
Voor meer informatie zie: www.rabobankrijnstreekfonds.nl

Van de protestantse gemeente Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude mogen wij met enige regelmaat donaties ontvangen, meestal in natura. Vanuit de jaarlijkse buizenactie t.b.v. een aantal goede doelen, waren wij dit jaar een van de drie goede doelen.
Voor meer informatie zie: www.pkn-koudekerk.nl

Voedselbanken Nederland biedt haar aangesloten leden de mogelijkheid een bijdrage aan te vragen voor de aanschaf van duurzame middelen,.
Voor meer informatie zie: www.voedselbankennederland.nl

De Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken is erg blij met deze giften en bedankt zowel het Rabobank Rijnstreek Fonds, PKN Koudekerk-Hazerswoude als Voedselbanken Nederland hartelijk voor hun donaties.