Ook bij u in de gemeente doen veel gezinnen een noodgedwongen beroep op de plaatselijke voedselbank. De Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken heeft geen inkomsten als gevolg van verkoop, wij stellen de voedselpakketten immers altijd gratis ter beschikking, en ontvangt geen subsidie. Wij proberen uiteraard onze operationele kosten zo laag mogelijk te houden (zo werken we bijvoorbeeld uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers en bestuurders). We trachten de kosten te financieren door giften van bedrijven, instanties en serviceclubs.

ANBI

Alle overige donaties worden gebruikt voor de aankoop van verse producten zoals vlees, groente, fruit en zuivel. Deze producten krijgen wij niet voldoende aangeleverd. Wij hopen daarom dat u donateur wilt worden voor een langere periode, maar zijn ook ontzettend blij met een eenmalige gift. Met uw geld ondersteunt u rechtstreeks de klanten van de lokale voedselbank bij u in de gemeente; een directere vorm van doneren is nauwelijks denkbaar.

Wij zijn een ANBI erkende instelling (RSIN 8531 48 557), zodat uw gift aftrekbaar is voor de belastingen.

 

EENMALIGE DONATIE


U kunt uw eenmalige donatie overmaken naar:

Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken
Omschrijving: donatie Voedselbank Alphen
Bankrekeningnummer: 10.65.84.464
IBAN: NL 79 RABO 0106584464

 

MAANDELIJKSE/PERIODIEKE DONATIE


Indien u de voedselbank periodiek wilt steunen met een donatie dan graag een periodieke overboeking vanaf uw eigen rekening opvoeren. Wij hebben helaas geen mogelijkheid om dit te doen met een incasso machtiging. Zie voor de gegevens van onze rekening de informatie bij Eenmalige Donatie.