Ook bij u in de gemeente doen veel gezinnen een noodgedwongen beroep op de plaatselijke voedselbank. De Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken heeft geen inkomsten als gevolg van verkoop, wij stellen de voedselpakketten immers altijd gratis ter beschikking, en ontvangt geen subsidie. Wij proberen uiteraard onze operationele kosten zo laag mogelijk te houden (zo werken we bijvoorbeeld uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers en bestuurders). We trachten de kosten te financieren door giften van bedrijven, instanties en serviceclubs.

ANBI

Alle overige donaties worden gebruikt voor de aankoop van verse producten zoals vlees, groente, fruit en zuivel. Deze producten krijgen wij niet voldoende aangeleverd. Wij hopen daarom dat u donateur wilt worden voor een langere periode, maar zijn ook ontzettend blij met een eenmalige gift. Met uw geld ondersteunt u rechtstreeks de klanten van de lokale voedselbank bij u in de gemeente; een directere vorm van doneren is nauwelijks denkbaar.

Wij zijn een ANBI erkende instelling (RSIN 8531 48 557), zodat uw gift aftrekbaar is voor de belastingen.

 

EENMALIGE DONATIE


U kunt uw eenmalige donatie overmaken naar:

Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken
Omschrijving: donatie Voedselbank Alphen
Bankrekeningnummer: 10.65.84.464
IBAN: NL 79 RABO 0106584464

 

MAANDELIJKSE/PERIODIEKE DONATIE


Klik hier voor het machtigingsformulier

 

DONATIE STOP ZETTEN


Uiteraard vinden wij het jammer als u ons werk niet langer financieel kan of wil ondersteunen. Wij respecteren echter uw besluit en willen u hartelijk bedanken voor uw gift en betrokkenheid in de afgelopen periode! Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als donateur.

×Opzeggen via email

Digitaal opzeggen is heel eenvoudig: stuur een donatie-opzeg-email en vermeld uw naam en adresgegevens en bankrekeningnummer.

×Opzeggen via brief

Als u niet beschikt over internet kan een brief worden gestuurd met uw naam en adresgegevens en bankrekeningnummer naar:

Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken

Harsweg 22 B

2461 EK Ter Aar.