(2014) Hele pallet met houdbare goederen en zonnebrillen

(2015) Pallet voedselproducten

+++

Social Media oftewel Facebook is de aanleiding geweest om de voedselbank Alpen aan de Rijn te ondersteunen. Daar kwam ik namelijk een oud parttime medewerker tegen uit de jaren zeventig, waar ik een goede band mee had en mooie herinneringen aan heb bewaard. Die medewerker was Dirk van Kampen (voor mij overigens Dirk-Jan). Ik heb bijzonder veel waardering hoe hij zich met het team inzet, in één woord geweldig. De informatie op Facebook heeft me zo gegrepen, dat ik gevoelsmatig geen keus meer had om ook mijn steentje bij te dragen.

LIDA Margemaker – Wie is de sponsor???? Dat is mijn vrouw, zij heeft een bedrijf dat levensmiddelen opkoopt bij fabrikanten. Producten die niet meer geaccepteerd worden bij de supermarktorganisaties vanwege een te korte houdbaarheidscode, maar waarvan de produkten soms nog 5 maanden tot THT datum hebben of uit het assortiment gaan. Zij levert deze produkten aan franchise ondernemers van supermarkten, maar ook aan de horeca en sportverenigingen.

Haar voornaam is Lida en dat staat voor: Lage Inkoop Dagelijks Aanbod, wat dus de naam is van haar bedrijf.

+++

Voor meer informatie: www.margemaker-lida.nl/