De voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken heeft van zowel Skanfonds (€ 8.250,-) als van het Oranje Fonds (€ 7.500,-) schitterende bijdragen ontvangen, die het mogelijk hebben gemaakt om een andere bestelbus aan te schaffen.

Om voedsel in te kunnen zamelen, zowel lokaal als op andere plekken in het land, en te vervoeren naar haar opslaglocatie in Ter Aar, dient de voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken natuurlijk de beschikking te hebben over een goede bestelbus. Daarbij is deze bestelbus ook essentieel voor de wekelijkse aanlevering van de voedselpakketten in haar uitdeellokaties in Alphen en Boskoop.

Doordat de voormalige bestelbus zoveel technische problemen kreeg, dat reparatie kostentechnisch niet meer verantwoord was, waren wij genoodzaakt uit te zien naar een andere bestelbus. Voor een organisatie als de onze, die niet gesubsidieerd wordt en afhankelijk is van giften, was het natuurlijk een hele uitdaging om hiervoor de financiële middelen bij elkaar te krijgen. Wij zijn daarom uitermate blij dat zowel het Oranje Fonds als Skanfonds ons met zulke grote bedragen hebben geholpen een andere bestelbus te kopen.

De nieuwe bestelbus, met aanmerkelijk meer laadvermogen dan zijn voorganger, maakt het mogelijk de voedselpakketten voor de inmiddels 215 gezinnen op een efficiëntere manier te kunnen aanleveren.

HARTELIJK DANK: SKANFONDS EN ORANJE FONDS!!