(2013 – heden) Samenwerkingsverband – meubels en andere huisraad

+++

“Stichting Kringloop Alphen geeft mensen en spullen een nieuwe kans en de waardering die ze verdienen!”

Met deze missie is Stichting Kringloop Alphen al vanaf 1991 actief binnen en rond Alphen aan den Rijn. Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn is een organisatie zonder winstoogmerk die tweedehands textiel en goederen inzamelt, sorteert, test en verkoopt en is meer dan alleen een winkel. Deze organisatie heeft als doelstellingen: het creëren van werk (zowel betaald als niet betaald), het verminderen van de afvalberg en het verhogen van de kennis over afval en hergebruik.

Naast vele andere goede initiatieven steunt Stichting Kringloop Alphen ook de Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken. Medewerkers van Stichting Voedselbank Alphen hebben nauw contact met hun klanten en zij weten waar de nood hoog is. Voor deze klanten wordt een beroep gedaan bij Stichting Kringloop Alphen voor goederen of textiel en krijgen zij de nodige spullen gratis aangeboden.

Ook wanneer men kinderkleding inlevert tijdens speciale actieperiodes bij Stichting Kringloop Alphen wordt deze kleding aan de kinderen van de klanten van de Voedselbank gratis aangeboden door middel van de kinderkledingbeurs.

Graag tot ziens in één van de vestigingen van de Stichting Kringloop Alphen.

+++

Voor meer informatie:  www.kringloopalphen.nl