Vormgeving en bouw Voedselbank Alphen website

Pixlbar werd benaderd door een Voedselbank vrijwilliger van de afdeling Haaglanden om te zien of we geïnteresseerd waren om een website op te zetten voor een nieuwe voedselbank in Alphen aan den Rijn. Het is triest om te zien en te horen dat zelfs in een relatief welvarend land als Nederland, de armoede toe neemt. Veel mensen kunnen nauwelijks voldoende kwalitatief goede boodschappen inkopen. De Voedselbank levert een welkome opluchting voor de behoeften van hun cliënten en vult aan zodat deze mensen niet verhongeren.

Werkzaamheden

We hoefden niet lang na te denken om de Voedselbank te helpen. Pixlbar heeft een domeinnaam, diverse e-mailadressen en een volledig responsief website-interface opgezet. We installeerden WordPress, kochten een vers geslagen sjabloon en gingen volle vaart vooruit met het invullen van de site. Af en toe moesten we nog wat coderingen aanpassen maar dat mocht de pret niet drukken.

Wie is Pixlbar?

We zijn een jonge digitale ontwerpstudio in de oude binnenstad van Delft. Hier mixen wij creatieve oplossingen van strategie, concept, design en technologie tot een smakelijke cocktail van middelen en media.